Peruskurssi 2018

Peruskurssin ajankohtaa ei ole vielä päätetty, mutta se ajoittunee jälleen maaliskuun lopulle. Ajankohta valitaan siten, ettei olla Ilmajoen Reserviläisten sra-kurssin kanssa samaan aikaan.

Seuralta löytyy lainavälineet sellaisten kurssilaisten käyttöön, joilla ei omaa kalustoa ole. Jos sinulla on palava halu päästä mukaan mitä parhaimman harrastuksen pariin, mutta ei mitään välineitä ennestään, voit pyytää etukäteen infoa asioista sähköpostin välityksellä, allekirjoittanut neuvoo mielellään alkuun pääsemiseksi. Asioita voi tehdä etukäteen ja siten omalta osaltaan helpottaa ja jouduttaa kurssin läpimenoa.

Perusinfoa:
Kurssin hinta on 85€ sisältäen teoriapäivän ja ruoan teoriapäivänä, joka on maaliskuun jokin lauantai.
Kurssiin kuuluu myös käytännön ohjausta ja harjoittelua teoriapäivästä eteenpäin torstai-iltaisin tarpeen mukaan. Ainakin aluksi ollaan Nurmohallin sisäradalla. Käytännön treenit ja kolme ampumatestiä kuuluu kurssin hintaan. Jos ampumakokeita pitää järjestää enemmän, niistä katsotaan kohtuullinen lisäveloitus.

Huom:
Vakuutusturvan vuoksi kurssilaisen on oltava jonkin Suomen Ampumaurheiluliiton alaisen seuran jäsen ja hänellä on oltava kilpailu- tai harrastelisenssi.

Käytännössä aloituskustannukset vakuutuksineen ja seuraan liittymisineen ovat noin 250€ jos täysin nollilta lähdetään. Patruunakulut luonnollisesti kulutuksen mukaan, normaali kulutus kurssin aikana on 200-300 patruunaa, mikä rahana on 50-75€.

Lisätietoja saa kysymällä esimerkiksi osoitteesta kurssi@pohjanmaapractical.fi

panu